Föreläsningar

Terapihund! Vad är det?

Denna föreläsning vänder sig främst till de som jobbar inom vård och omsorg och som vill veta mer om hur en terapihund kan arbeta. Jag går igenom såväl för som nackdelar. Åhöraren får inblick i hur utbildningen av hund och förare går till och det finns utrymme för samtal kring hur hunden kan arbeta på just din arbetsplats.

Hantering och kloklippning

Hur lär vi vår hund att bli hanterad och hur kan vi göra kloklippning till något annat än en kamp? Lär dig mer om hur du kan hjälpa din hund att må bättre i hanteringssituationer.

Skaffa hund?!

Funderar du/ni på att skaffa hund? Den här föreläsningen ger kunskaper som kan vara bra att ha innan hunden flyttar in!
Vilken ras passar in i vardagen?
Hur mycket aktivering har hunden behov av?
Vad säger lagen om hur jag ska hålla min hund?
…och mycket, mycket mer!

Hundens hälsa

Vad behöver min hund för att må bra och vad gör jag om olyckan är framme? Här får du grundläggande kunskaper om hundens basala behov och vad som kan vara bra att ha till hands om en olycka skulle ske.

Nu har du möjlighet att boka din egen föreläsning och ta del av den hemma via Skype.
Ge förslag på datum och tid i din intresseanmälan!

Investering: 295:-/person

LAB (LågAffektivt Bemötande) för hundägare

Under denna föreläsning får du veta hur du kan använda dig av LAB i relationen till din hund då ni hamnar i situationer som kan vara jobbiga. Du får nya insikter, ny inspiration och nya kunskaper. Du får även frågeställningar som hjälper dig både nu och i framtiden.

Stress hos hunden

Vad är stress?
Vad utlöser den?
Kan vi minska den?

En förläsning som innehåller både teoretiska kunskaper men även handfasta råd och tips om hur du och din hund kan få en mindre stressad vardag.