Hundar och människor

Varför håller jag på med mindfulness, coachning och LAB (LågAffektivt Bemötande)?
Jag är ju hundföretagare!
 
Visst är jag det men med varje hund följer det med minst en människa och i min värld så finns det ingen relation, vare sig mellan hund och människa eller mellan människa och människa, där bara den ena parten är orsak till det som upplevs som ett problem.
 
Min filosofi handlar om att vi alla behöver sträva mot att bli den bästa versionen av oss själva för att på så sätt hitta balans i våra relationer till andra, vare sig det är djur eller andra människor.
 
Tänk så här:
Om jag i varje relation är den bästa versionen av mig själv, just då och just där, så kommer den jag möter sträva efter att vara sin bästa version av sig själv, just då och just där. På så sätt så tror jag att vi kan få en mer harmonisk och lugn tillvaro där vi kan glädjas åt de små sakerna i livet som vi har möjlighet att uppleva varje dag.
 
Så egentligen är jag både hund- och människoföretagare! 

Du gillar kanske också...