Nytt år ger nya möjligheter

Idag är det nyårsafton och jag blickar tillbaka på året som gått.
Det har skett många förändringar både yrkesmässigt och privat och jag har lärt mig så mycket nytt. Jag har ägnat en hel del tid åt att ta reda på vilken riktning jag ska välja och hur jag ska göra det på bästa sätt och det som slår mig nu är att jag ska ägna mindre tid åt att planera för långt framåt och så lite tid som möjligt åt att blicka bakåt. Vi är ju här och nu, vi kan inte förändra det som varit och planer som går för långt fram i tiden riskerar att gå i stöpet då livet faktiskt händer hela tiden, varje sekund, och dessa sekunder kommer med stor sannolikhet att påverka framtidsplanerna.

Jag ger inga nyårslöften men under 2019 ska jag aktivt jobba för att vara närvarande i alla möten med andra, korta som långa, jag ska lyssna inåt och ge mig själv vad jag behöver, jag ska verka för att bli den bästa versionen av mig själv och se om det kan ge ringar på vattnet och därmed börja förändra världen!

Vill du också ge dig själv en ny riktning och nya insikter så föreslår jag att du bokar tid för din alldeles egen coaching. Det kan vara den bästa investering du gör och vem vet vad det kan leda till?

Jag och hundarna önskar er alla ett Gott Slut på det gamla året och en Fantastisk Ny Start på det nya!

Du gillar kanske också...