Mitt Liv och Jag – För Ditt Liv och Dig

Hos oss hittar Du individuell coaching, behandlingar och kurser. Allt för att skapa en mer tillfredsställande vardag och större välbefinnande för Dig själv och kroppen Du bor i.

Vårt mål är att hjälpa Dig att hitta Din väg till den bästa versionen av just Dig där Du kan finna Din balans och harmoni.

Välkommen!

Om mig

Jag heter Anette Olkerud och föddes 1971. Ända sedan jag var barn har jag älskat djur och varit nyfiken på människor. Den kärleken och nyfikenheten har utvecklats genom åren och för att få mer kunskap och fler insikter har jag valt att utbilda mig inom de sektorer som kunnat hjälpa mig vidare i syfte att hjälpa andra såväl som mig själv.

Jag tror att det finns energier inom oss alla som påverkar oss på olika sätt och genom mina djur har jag lärt mig mycket om den ordlösa kommunikationen och om vikten av att vara sann mot sig själv.
Vi är som regel väldigt duktiga på att kritisera oss själva men sämre på att ge oss tid och utrymme att bara vara för att känna in var vi står, vart vi är på väg och vad som passar oss bäst – Just nu!